Announcement Announcement Module
Collapse

myhosting.com Forum Guidelines

Welcome to the myhosting.com Forums! The purpose of this forum is to allow you to discuss topics relating to hosting and topics of interest with other myhosting.com Customers. The primary focus should relate to issues not generally included in our Wiki or Control Panel, or information not provided by our Customer Support Team. Some examples include programming and coding support, web site design ideas and SEO practices.

The forum is not meant as a replacement to our Wiki or Customer Support. We highly recommend searching our Wiki before posting on the forum. Also, if you have a question for our Customer Support team, please contact them as you would normally.

We ask that if you have any complaints or questions relating specifically to your account, that you address them to our Customer Support department. Do not post personal account information such as passwords or other sensitive and private information the forum, as this type of information is best kept secret. Also, please be respectful of other users and refrain from defamatory comments or use of coarse language.

We will visit the forum from time to time, and contribute to various topics. We reserve the right to delete any posts which are deemed offensive or against the spirit of the forum. Any spamming or illegal activity will not be tolerated. We also reserve the right to block any user who violates these guidelines.

To get started, we welcome you to sign up at our User Management site. Any account created there will have access to these forums, our Wiki, our Ideas site and commenting permission on our Status Blog.
See more
See less
Joomla 1.5 Install Failing Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Joomla 1.5 Install Failing

    Greetings All,

    I created a new linux sub-account today. When I realized that the subdomain name determines the name of the MySQL database parameters, I deleted the subdomain and recreated it.

    While I was installing Joomla, I got an XML error when I tried to install the default data. "The XML returned from the server is invalid".

    When I click next after that message, I get a white page with the following text:

    Notice: Undefined index: DBtype in /var/www/domains/realestate.paradapolska.com/docs/installation/installer/models/model.php on line 764

    Fatal error: Call to undefined method JException::getNullDate() in /var/www/domains/realestate.paradapolska.com/docs/installation/installer/helper.php on line 290

    I have tried this a couple of times...

    Any suggestions would be helpful.

    I have installed the previous version of Joomla without incident.

    Thanks all,

    Paul

  • #2
    Re: Joomla 1.5 Install Failing

    I'm having the exact same problem have you resolved the issue?

    Comment


    • #3
      Re: Joomla 1.5 Install Failing

      If you're still having issues installing Joomla please try following our wiki article at http://wiki.myhosting.com/Joomla_Setup. Let me know if you encounter any further issues.

      Regards,

      Daryl Brown
      Key Accounts Manager
      Softcom Technology Consulting Inc.

      Comment


      • #4
        I also get this error. It occurs following the Main Configuration page, even when using the Wiki as a guide.

        What's the solution?

        Comment


        • #5
          Just got off the phone with a friendly down-under voice, and he helped me get past step 6 without entering the sample data. Apparently, despite redundant strong suggestion by Joomla, this causes the XML error listed above. Skip that part of step 6 and all should be well.

          Comment

          Working...
          X