Announcement Announcement Module
Collapse

myhosting.com Forum Guidelines

Welcome to the myhosting.com Forums! The purpose of this forum is to allow you to discuss topics relating to hosting and topics of interest with other myhosting.com Customers. The primary focus should relate to issues not generally included in our Wiki or Control Panel, or information not provided by our Customer Support Team. Some examples include programming and coding support, web site design ideas and SEO practices.

The forum is not meant as a replacement to our Wiki or Customer Support. We highly recommend searching our Wiki before posting on the forum. Also, if you have a question for our Customer Support team, please contact them as you would normally.

We ask that if you have any complaints or questions relating specifically to your account, that you address them to our Customer Support department. Do not post personal account information such as passwords or other sensitive and private information the forum, as this type of information is best kept secret. Also, please be respectful of other users and refrain from defamatory comments or use of coarse language.

We will visit the forum from time to time, and contribute to various topics. We reserve the right to delete any posts which are deemed offensive or against the spirit of the forum. Any spamming or illegal activity will not be tolerated. We also reserve the right to block any user who violates these guidelines.

To get started, we welcome you to sign up at our User Management site. Any account created there will have access to these forums, our Wiki, our Ideas site and commenting permission on our Status Blog.
See more
See less
Please Help! (JavaScript Obfuscation 1332) Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Please Help! (JavaScript Obfuscation 1332)

    Hi,

    This is my first post - felt I needed to do so out of necessity.

    Whenever I try to access my website ([CODE=http://www.aqlnet.com[/CODE]), AVG Alert pops up and says "Exploit JavaScript Obfuscation (type 1332)" ...

    I have tried contacting the myhosting support for a couple of days now, and they have not gotten back to me. Is there something I can do to resolve this issue so that I can allow access to my website again? I tried googling this issue with no luck on the error, and it's come to a frustrating point...

    In the alternative, does anyone have suggestions or is able to point me in the right direction?


    Many thanks in advance,
    Luke

  • #2
    Hi Aqlnet,

    I`ve tried to scan your site for viruses with this online site scanner
    AVG Online Virus Scanner | Scan Web Pages | AVG LinkScanner Drop Zone
    VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner
    McAfee SiteAdvisor Software
    The result is: Safe

    I think your site is falsely detected by avg, please submit it here:
    AVG Worldwide - Incorrect page rating report

    Cheers

    Comment

    Working...
    X