Announcement Announcement Module
Collapse

myhosting.com Forum Guidelines

Welcome to the myhosting.com Forums! The purpose of this forum is to allow you to discuss topics relating to hosting and topics of interest with other myhosting.com Customers. The primary focus should relate to issues not generally included in our Wiki or Control Panel, or information not provided by our Customer Support Team. Some examples include programming and coding support, web site design ideas and SEO practices.

The forum is not meant as a replacement to our Wiki or Customer Support. We highly recommend searching our Wiki before posting on the forum. Also, if you have a question for our Customer Support team, please contact them as you would normally.

We ask that if you have any complaints or questions relating specifically to your account, that you address them to our Customer Support department. Do not post personal account information such as passwords or other sensitive and private information the forum, as this type of information is best kept secret. Also, please be respectful of other users and refrain from defamatory comments or use of coarse language.

We will visit the forum from time to time, and contribute to various topics. We reserve the right to delete any posts which are deemed offensive or against the spirit of the forum. Any spamming or illegal activity will not be tolerated. We also reserve the right to block any user who violates these guidelines.

To get started, we welcome you to sign up at our User Management site. Any account created there will have access to these forums, our Wiki, our Ideas site and commenting permission on our Status Blog.
See more
See less
incompatibility Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • incompatibility

    HTML Toolbox is telling me that I've got a bad link, but the link works OK for me in my browser. Could I have some kind of compatibility issue?

  • #2
    Check for a missing quote. Check for a missing dot. If the commands are correct it would work. There must be a problem somewhere. Just keep looking it over. You'll find it.

    Comment


    • #3
      Originally posted by suwunk View Post
      Check for a missing quote. Check for a missing dot. If the commands are correct it would work. There must be a problem somewhere. Just keep looking it over. You'll find it.
      I agree with you suwunk, sometimes we can't see this kind of small mistakes and won't come under our eyes and creating problem for us. Just have a look at code with cat eye you will definitely find very minor mistake.

      Comment


      • #4
        Here's the answer from HTML Toolbox's website
        http://www.netmechanic.com/news/vol4/html_no18.htm

        Comment

        Working...
        X