Announcement Announcement Module
Collapse

myhosting.com Forum Guidelines

Welcome to the myhosting.com Forums! The purpose of this forum is to allow you to discuss topics relating to hosting and topics of interest with other myhosting.com Customers. The primary focus should relate to issues not generally included in our Wiki or Control Panel, or information not provided by our Customer Support Team. Some examples include programming and coding support, web site design ideas and SEO practices.

The forum is not meant as a replacement to our Wiki or Customer Support. We highly recommend searching our Wiki before posting on the forum. Also, if you have a question for our Customer Support team, please contact them as you would normally.

We ask that if you have any complaints or questions relating specifically to your account, that you address them to our Customer Support department. Do not post personal account information such as passwords or other sensitive and private information the forum, as this type of information is best kept secret. Also, please be respectful of other users and refrain from defamatory comments or use of coarse language.

We will visit the forum from time to time, and contribute to various topics. We reserve the right to delete any posts which are deemed offensive or against the spirit of the forum. Any spamming or illegal activity will not be tolerated. We also reserve the right to block any user who violates these guidelines.

To get started, we welcome you to sign up at our User Management site. Any account created there will have access to these forums, our Wiki, our Ideas site and commenting permission on our Status Blog.
See more
See less
Access Site from Mobile Browser Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Access Site from Mobile Browser

    I appempted tonight to access one of my sites with my blackberry, and keep getting a 404 error. Then I tried my other two sites, and found the same thing. I seem to remember a setting under domain that was called "mobile" but now I don't have the option, and cannot access my sites via a mobile browser. Any ideas?

  • #2
    what type of site are you running? Are you using a web application or do you have a custom website built?

    Comment


    • #3
      I am running WP on one, and it has a mobile theme installed that is supposed to kick over when it sees a mobile browser. But I get a 404 error. My other site is a built site, uses simple HTML. But that one gives a 404 as well. I should, at the very least be able to get to the HTML site from a blackberry browser. My 3rd site is Joomla, and at one point I was able to get to the site with a BB browser, now its giving me the 404 as well...

      Comment


      • #4
        hey

        I think you will need to get in touch with customer service - should be working. must be a particular configuration you are using?

        Comment

        Working...
        X